Een korte introductie van het Rewire Project team

Dit zijn de specialisten die klaarstaan om de sterkste van jou te helpen bouwen.

START NU
Erwin & Fabian owners of Rewire Project
De Oprichters

Erwin & Fabian

Erwin en Fabian combineren hun unieke expertise om een revolutionaire trainingservaring te bieden. Erwin, met een carrière die begon in het leger en de militaire politie, heeft 25 jaar ervaring in training en onderzoek, gespecialiseerd in fysieke en gevechtstraining voor politie en militaire eenheden. Hij werkt wereldwijd als adviseur en docent, met een focus op gevechten en tactieken, waaronder vuurwapens. Zijn ontwikkeling van het F.I.R.S.T-programma en op maat gemaakte programma’s voor geweldsbeheersing weerspiegelt zijn diepgaande kennis. Erwin heeft ook indrukwekkende sportprestaties, waaronder 17 nationale medailles in judo en deelname aan de Crossfit Games. Fabian, afgestudeerd in “Sport, Management en Ondernemen” aan de ALO van Amsterdam, begon zijn loopbaan als fitnessinstructeur. Sinds 2012 werkt hij bij Reebok Crossfit 020 als hoofdtrainer en personal trainer. Samen met Erwin heeft hij trainingsprogramma’s, coachingmethodes en projecten ontwikkeld.

Fabian’s specialiteiten omvatten coaching methodiek en didactiek, voeding, bewegingsanalyse, gewichtheffen en sportpsychologie. Zijn meest recente project is het Rewire Project, een 12-weken programma dat focust op training, voeding en mentale weerbaarheid. Samen brengen Erwin en Fabian een dynamische combinatie van militaire precisie, sportwetenschap en persoonlijke ontwikkeling naar hun training, waardoor ze uniek gepositioneerd zijn om individuen te transformeren in de sterkste versies van zichzelf.

Onze coaches

Erwin coach at Rewire Project

Erwin

Founder

Begon zijn carrière in het leger en de militaire politie, werkte daarna voor de politie academie, SWAT opleidingen en andere speciale eenheden. 25 jaar ervaring in training/onderzoek op het gebied van fysieke- en gevechts-training voor politie en militaire eenheden. Nog steeds werkzaam als adviseur en docent in de VS en het Midden-Oosten (wereldwijd). Gespecialiseerd in gevechten en tactieken van dichtbij oa met vuurwapens.

Specialiteiten: Ontwikkelaar van: F.I.R.S.T (geëvalueerd door de VU Amsterdam) Functional.Intuitive.Replication.Scenario.Training

Het ontwikkelen van op maat gemaakte programma’s voor politie- en militaire eenheden betreffende het gehele spectrum van geweldsbeheersing (bewustzijn, gevechten, vuurwapens, procedures, fysieke programma’s, crisis communicatie, explosieven)

Sportprestaties:

  • 17 officiële nationale medailles in Judo en meerdere politie- en militaire titels.
  • Regionaal crossfit atleet 2011
  • Crossfit Games atleet 2013 (4e) en 2014 (17e)
Fabian coach at Rewire Project

Fabian

Co-Founder

“Sport, management en Ondernemen” gestudeerd aan de ALO van Amsterdam. In 2005 begonnen als fitness trainer en instructeur. Vanaf 2012 bij Reebok CrossFit 020 in dienst als hoofd-trainer en personal trainer, in samenwerking met Erwin van Beek, training-programma’s, coaching- en trainings-methodes en projecten ontwikkeld.

Specialiteiten: Coaching methodiek en didactiek, voeding, bewegingsanalyse, gewichtheffen, sportpsychologie.

Meest recente ontwikkeling: Het Rewire Project (2017). Een 12 weeks porgramma waar we lesgeven op het gebied van training, voeding en metale weerbaarheid, de balans ertussen en coachen we individuen om ze te helpen beter te begrijpen wat ze moeten doen, hoe ze het moeten doen en waarom.

Crossfit Lowlands Throwdown atleet 2012 en 2013

Jeroen coach at Rewire Project

Jeroen

Coach

Jeroen heeft een indrukwekkende reis gemaakt in de wereld van fitness en persoonlijke ontwikkeling. Van 2016 tot 2020 was hij mede-eigenaar van CrossFit Leiden, een periode waarin hij niet alleen zijn ondernemerschap, maar ook zijn vaardigheden als coach verder ontwikkelde. In 2020 nam hij een belangrijke wending in zijn carrière door zich te verdiepen in ademhaling en trauma therapie. Dit leidde tot de oprichting van zijn coachingsbedrijf Fullviss.

Met een achtergrond in vechtsporten en CrossFit, gecombineerd met zijn uitgebreide kennis van ademhalingstechnieken en trauma therapie, staat Jeroen bekend als een veelzijdige en diepgaande coach. Zijn specialiteiten omvatten het aanpakken van stress- en traumaklachten door middel van gesprekken, begeleiding, ademtherapie en Trauma Release. Hij heeft een unieke aanpak waarbij hij training combineert met therapie, waardoor zijn twee grootste passies – sport en welzijn – samenkomen.

Jeroen’s meest recente ontwikkeling betreft zijn besluit om meer tijd en energie te investeren in Fullviss. Zijn doel is om individuen te begeleiden die kampen met stress en traumaklachten, waarbij hij hen ondersteunt in hun emotionele en fysieke reis. Zijn krachtige methoden bieden niet alleen verlichting, maar dragen ook bij aan de holistische benadering van het Rewire Project, waarmee hij een brug slaat tussen lichamelijke fitheid en mentale veerkracht.

Start hier

Boek een gratis intake zodat wij alles over jouw doelen te weten kunnen komen en samen kunnen bepalen hoe we het beste kunnen helpen bij het behalen van deze doelen.
Gratis Intake
Deze website en/of de third-party tools verwerken persoonlijke data.
Je kunt je uitschrijven via de volgende link Uitschrijven